Her er du nå:  Hovedside Brestinfo på Narvik Kystlags medlemskveld

Brestinfo på Narvik Kystlags medlemskveld

Narvik Kystlag arrangerte medlemskveld onsdag 11.2. Tema for kvelden var Brest 2004. Sverra Nordmo og Agnar Kalseth var spesielt inviterte for å fortelle oss hva som skjer.
 

Av
Admin   17. februar 2004, kl.08:12

Nordmo og Kalseth er nedsatt av Forbundet Kysten til å jobbe frem et opplegg for den norske representasjonen i Brest. Norge er ett av 4 spesielt inviterte land sammen med Brasil, Sveits og Etiopia.

Kalseth har designet den norske standen, som kommer til å bli et spektakulært skue med portal a la nordnorsk fiskehjell i full størrelse, og 9 tradisjonsnaust. Det ene skal sågar være av typen gammenaust med torv og det hele!

I disse dager jobber OVDS med å få formelle godkjenninger på sin vernede hurtigrute "Lofoten" for internasjonal fart. Om dette lykkes, vil Kysten og OVDS fortsette sine samtaler for å ta det ærværdige skipet nedover. Hvis dette lykkes, skal det i tillegg til å være et supplement til den norske standen, være et viktig tilskudd til overnattingskapasitetem, som allerede ser ut til å bli et problem i Brest. - Og mest spennende av alt - hvem kunne ikke tenkt seg et cruise med stål og mahogany langs norskekysten ned til Frankrike i beste ferietid...?

Mer info: www.brest2004.fr


Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken