Her er du nå:  Hovedside Lys kastes over bøtteballetten under årets Postskyss...

Lys kastes over bøtteballetten under årets Postskyss...

Hidringstimeredaksjonen mottok i dag en anonym mail fra en usporbar hotmailkonto som muligens kan kaste lys over Fauskværingens bøtteballett over Salta. vedkommede anser seg ikke som angrende synder, men sitter inne med mye info...
 

Av
Admin   08. august 2003, kl.15:22

Ser på Hildringstimen at Velfjordingene er mistenkt for å ha hengt sin "Siri" under en konkurrent før årets utgave av Postskyssen.
Som deltager og tilskuer til hele bøtteballetten har jeg selv en liten mistanke om at Fauskeværingens små anelser nok er tatt en smule fra løse luften..(eller under kjølen)
 
Mannskapet på den skadelidende båt var selv vitner til noe badeaktivitet i løpet av natten før seilasen, og en del plasking rundt og under deres edle lastefæring burde jo ha vekket deres mistanker noe tidligere. Alle som hadde en finger med i spillet her, regnet med at da morgenen kom ville alt bli oppdaget, og stakkars Siri fjernet fra sin usle plass under draghullet.
 
Vel, ingen oppdaget noe om morgenen, selv om alle som så over kanten på brygga kunne se et fremmedlegeme henge rett ned under kjølen på dem. I tillegg sto en av mannskapet og så rett ned på stakkars bortkomne Siri når Fauskeværingen bakket ut mot startlinjen. En mann sto på bryggekanten og pekte ned for å gjøre dem oppmerksomme på den syndefulle gjerningen, men ingen forsto noe..
Da kan de bare ha de så godt, tenkte vi, og lot de uheldige seglerne fra Fauske segle sin egen sjø og holde sin egen ballett..
Mest synd var det kanskje i damene i synderbåten, som ikke lenger hadde tissemuligheter over Salta..?!?!
 
For oss andre som startet en del senere, og plutselig var langt foran, så det ut som hederlige Fauskeværingen sto fast i sjøen, balletten skulle visst holdes utenfor brygga i Gildeskål! Heldigvis for dem ble det vindstille slik at de fikk ro seg fremover i feltet.. Tør nesten ikke tenke på slitet, de fikk virkelig smake følelsen av tresmak i baken og løsskinn i nevene..! Beundringsverdig egentlig, de var jo rett etter Einar og Rappstein i mål, var det flere 10-litringer ute og fløt mon tro..?
 
Moro var det ihverfall, for alle andre enn dem det gikk utover, og så har vi noe å snakke om i sene kveldstimer i lang tid fremover..
Bakdelen må vel være at en barriere er brutt, og at alle bør sjekke det meste før det legges fra kai i fremtiden..!
 
Forøvrig må det sies at jeg vet en båt som mangler sin Siri, men av frykt for motreaksjoner mot synderen(e) vil jeg ikke nevne navn her. I tillegg kan jeg vel si at jeg var flere turer på moloen i løpet av natta, men kunne ikke finne stakkars forlagte Siri selv om det ble opplyst at hun sto der og vansmektes uten eier..!
 
Med hilsen en som kunne vært Årets postskysser
(turte bare ikke stå frem)

Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken