Her er du nå:  Hovedside Mylder i Narvik Kystlags Vinterfestukeutstilling

Mylder i Narvik Kystlags Vinterfestukeutstilling

Det har vært heftige besøkstall under Narvik Kystlags utstilling under Vinterfestuka som de runder av i disse dager. Mellom 40 og 80 mennesker har vært innom i Museumslokstallen hver dag i 10 dager nå.
 

Av
Admin   16. mars 2003, kl.08:57

Kystlaget er nemlig ikke alene om utstillingsaktivitet. - Det er et mangfold av utstillinger denne uka - museum, kunstgalleri, skoleutstillinger, fotoklubb, og mange andre som ønsker å vise frem sine aktiviteter denne uka. Når utstillingene slår sine besøkstall sammen med alle de andre kulturelle arrangementene i Vinterfestuka, runder vi nemlig tallet 50.000 mennesker til sammen. Ei uke verdt å besøke, med andre ord.

Kystlagsstyret er meget godt fornøyd. Et 30-talls mennesker er kommet til på lista over potensielle medlemmer, og vi har fått masse nyttig informasjon om fartøyer, bygg, miljø og historie i indre Ofoten, og har muligens problemer med å se hvor og hva vi skal ta fatt med av denne informasjonen.

Prat og arbeid trives godt i lag

Det er ingen tvil om at sjelterhuset som har vært bygd av Per Einar Eilertsen og Jørgen Wilhelmsen, har hatt størst apell til folk. Vi får håpe at potensielle kunder til slike bygg har vært innom, slik at dette handverket kan flyttes ett hakk ut av museumet, og inn i næringa igjen.

Dernest har nok de utstilte færingene, som er under under restaurering og rigging fått sin part av oppmerksomheten. I Narvik har nemlig disse vakre skapningene vært gjemt i naustene de siste 40-50 årene.

Folk har også fått prøve lafteverktøyet og seilnåla. Vi har hatt to medlemmer av Vidrek Grendelag i flatbrødbakinga, og medlemmene sjøl har vært til stede for å jobbe med riggene til båtene sine. - I det hele tatt har det myldret ei heil uke til ende.

Nå får det nye kystlaget bare se våren i møte med nye oppgaver og spennende aktivitet.

Noen flere bilder finnes på kytlagets egne sider: http://www.hildringstimen.no/kystlaget/bilder/Vinterfestuka03/


Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken