Her er du nå:  Hovedside Fosen Folkehøgskole søker seglelærer

Fosen Folkehøgskole søker seglelærer

Fosen Folkehøskole utlyser ledig stilling som lærer med hovedansvar for deres linje for segling. Den komplette utlysninga kan du lese ved å klikke overskrifta.
 

Av
Admin   04. mars 2003, kl.11:04

Fosen folkehøgskole er en frilyndt skole med utpreget praktisk profil der håndverk, nærhet til naturen og allsidig livskompetanse står sentralt. Skolen har eget, økologisk drevet gardsbruk, seglbåter og båtbyggeri.

Vi har ledig følgende vikariat i inntil 100 % lærerstilling for skoleåret 2003/2004.

Folkehøgskolelærer med hovedansvar for vår linje i Segling.

For stillingen gjelder: Ca 70 % av undervisninga knyttet til hovedlinje. I tillegg undervisning i valgfag, kursuker og fellesfag innenfor håndverk, friluftsliv, økologi- og naturtema. Hovedsaklig praktisk rettet arbeid.Til stillingen hører også sosialpedagogisk arbeid og deltakelse i skolens rådsorganer og utviklingsarbeid.

Det er ønskelig at den som tilsettes, bor i tjenestebolig på skolen.

Lærer i Segling må ha solid bakgrunn fra bruk av åpen, råseglrigget båt, vedlikehold av båt og allsidig, maritimt basert friluftsliv.

På Fosen forsøker vi å skape et helhetlig miljø der alle er med og tar ansvar. Vi kan tilby et variert og kreativt arbeidsmiljø med stor livslyst.

NB: Forbehold om at det blir nok elever på linja.

Vanlige lønns- og arbeidsvilkår, rettigheter og plikter i følge lov og forskrifter for folkehøgskolen.

For ytterligere opplysninger om stillingen; kontakt Fosen folkehøgskole på tlf. 73858585 eller 95148489. Se også vår hjemmeside på www.fosen.fhs.no

Søknad med CV og godkjente attester og vitnemål må være poststemplet seinest 20.03.03.

Vennlig hilsen fra
Fosen folkehøgskole

Johan Fætten, rektor


Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken