Her er du nå:  Hovedside Hildringstimens Skipperkurs i full gang

Hildringstimens Skipperkurs i full gang

Det var Per Einar Eilertsen, Halskar og til tider høvedsmann på fembøringen Hildringstimen, som piska i gang et fritidsskipperkurs. (..slik at folk skulle slippe å bli avslørt når de renner seg på land...). Sigfred Ellingsen - Lødingenmann, bosatt i Stava
 

Av
Anders Øgsnes   27. september 2001, kl.00:00

Det var Per Einar Eilertsen, Halskar og til tider høvedsmann på fembøringen Hildringstimen, som piska i gang et fritidsskipperkurs. (..slik at folk skulle slippe å bli avslørt når de renner seg på land...). Sigfred Ellingsen - Lødingenmann, bosatt i Stavanger, stiller velvillig fritida si til disposisjon for å kjøre to helgesamlinger i kombinasjon med internett og hjemmestudie.

I helga hadde vi samlig i Narvik, og hele 9 mann var møtt fram - fra Jøa i sør til Tromsø i Nord. Der ble avlagt to eksamener, - sjøveisregler/brovakthold og navigasjon - og folk dro hjem og biter vel negler i påvente av resultatene.

Vi skal ha en samling til i April, og ser at vi har plass til flere. Vil du være med, så send en mail til adm@hildringstimen.no, eller direkte til Per Einar Eilertsen, pee@narviknett.no.

Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken