Her er du nå:  Hovedside KUL's Sommertokt går fra Rissa til Kalvåg

KUL's Sommertokt går fra Rissa til Kalvåg

KUL's sommertokt Går fra Rissa i Trondheimsfjorden til landstevnet i Kalvåg med fembøringen Skårungen og arrangeres i samarbeid med Fosen Folkehøgskole.
 

Av
Admin   01. april 2005, kl.13:49

Det er Vegard Heide som forteller om toktet:

Skårungen er en Åfjordsfembøring på 42 fot med råsegl. Den har ikke motor, og det betyr at turen blir utfordrende og lærerrik. Avreise blir tirsdag 19 juli fra Rissa, og planen er å nå fram til landsmøte-start uten slep.

Høvedsmann blir Kjetil Sildnes fra Averøya. Han er 25 år og er en blid fyr som ikke overkjører folk. I praksis blir det deltakerne som segler båten. Det blir mulighet for å lære mye både for de som har seilt mye før og de uten erfaring. Er det fin vind kan det bli segling døgnet rundt, men det blir også bålkos og bading.

Prisen er 1500.- av det er 300 påmeldingsavgift.

Deltakerne spleiser på maten. Max antall deltakere er 13 personer

Man kan melde seg på hos Fosen Folkehøgskole, helst på e-post: insp@fosen.fhs.no evt. telefon 73 85 85 85 eller brev: Fosen Folkehøgskole, 7100 Rissa

De tar opp fortløpende til det er fullt. Siste frist 25. juni

Påmeldinga er gyldig først når påmeldingsavgifta på 300.- er mottatt på konto: 42130510242. Merk betalinga med "KUL-segling". Dere får bekreftelse når påmeldinga er gyldig.

Ta med kopp, spisesaker og gjerne vest. Det kan være en fordel om noen har med telt.


Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken