Her er du nå:  Hovedside Ulf drar på villmarksmesse

Ulf drar på villmarksmesse

Ulf Mikalsen bygger båter på Kjerringøy. Nå skal han selge dem også. For å få til dette går han veier som tradisjonsbåtbyggerne ikke har gjort siden de store markedene forsvant på begynnelsen av 1900-tallet.
 

Av
Admin   21. mars 2005, kl.15:20

Dette er vel ingen stor nyhet. Man har solgt båter så lenge de har vært bygget her til lands, sier du vel. Dette er sant og vel. Det Ulf gjør nå er imidlertid å oppsøke markedet aktivt, og ikke omvendt. Dette er kanskje litt utenfor tradisjonsbåtbyggermåten, slik vi har sett markedsføring praktisert de siste 100 årene. Kunden har oppsøkt byggerne, og etterhvert som ny teknologi har dukket opp, har tradisjonsbåtbyggerne blitt mer og mer forlatt til fordel for plasten.

jeg sier ikke at Ulf er den eneste som gjør dette, men jeg sier at dette blir det eneste riktige om vi skal berge denne næringa. Vi må være bevisst markedsføringa, og ikke være dårligere enn markedsspesialister i andre næringer. Produktet tradisjonsbåt, entene vi snakker om vestlands, østlands, nordlandsbåt, eller hvadetnåer, holder jo mål - og VEL så det i konkurranse med alt det nye. Det er bare spørmål om hvilke strenger vi spiller på for å oppnå ønske om å eie tradisjonsbåt. - Og da MÅ vi gå utenfor vårt eget miljø for å selge. Det nytter ikke å sitte i båtskottene og vente på kunder.

Derfor har Ulf reist på villmarksmesse for å selge. Han tar med seg høvelen for å gjøre ferdig årene på plassen, og vi garantert skaffe seg underskrifter i ordreboka. - Og stedet er Villmarksmessa i Lillestrøm 31.mars - 3.april.

Peis på, Ulf, og lykke til!

Les mer på http://www.ulf.no/

Utskriftsvennlig
versjon


Kommentarer til saken
Kommenter saken